• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Franeker

Rijschool Franeker

Al jarenlang is Rijschool Hendrik Jorritsma het meest vertrouwde adres in Franeker en omstreken voor het volgen van een geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een verantwoordelijke en veilige manier je rijbewijs haalt. Alles wat vereist is voor een geruste toekomst op de weg.

Waarom kiezen voor Rijschool Hendrik Jorritsma in Franeker?

Iedere leerling is anders. De een heeft altijd al op een scooter of brommer gereden, terwijl de andere juist last heeft van faalangst. Wij stellen samen met jou een pakket samen dat bij je past. Dit in combinatie met een ervaren rij-instructeur, die je gedurende jouw lesperiode altijd naast je hebt, is dit succes gegarandeerd. Je hebt les in een moderne auto, die goed wordt onderhouden en de mogelijkheid is er om meerdere keren te lessen in de week.

Meer redenen om voor Rijschool Jorritsma in Franeker te kiezen.

– Hoog slagingspercentage
– Altijd een rijopleiding op maat
– Deskundige rij-instructeurs
– Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
– Rijles ma t/m vrijdag 08.00 -21.00, zaterdag 08.00-14.00 uur.
– Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.

Rijschool Jorritsma Franeker

Vanaf 16,5 jaar rijden in Franeker

Op 1 november van het jaar 2011 is 2toDrive gestart. Hierdoor is het mogelijk dat als je 16,5 jaar bent, je rijlessen mag gaan volgen. Als je 17 bent mag je praktijkexamen doen, maar je mag je theorie-examen al doen als je 16 bent. Als je geslaagd bent voor je rijbewijs moet je tot dat je 18 jaar bent geworden alleen rijden onder begeleiding van een zelf opgegeven begeleider, je mag hiervoor maximaal 5 begeleiders opgeven.

Het nieuwe rijden in Franeker

In de voorgaande jaren is er veel veranderd onder de motorkap van auto’s. Denk aan motormanagement systemen, verbeterd smeermiddel, brandstoffen, meer vermogen bij een lagere toerentallen en brandstofinjecties. Door deze verandering is er een andere rijstijl nodig Deze ‘oude’ rijstijl is bedoeld voor auto’s met een andere autotechniek en niet voor de auto’s die we hedendaags hebben. De nieuwe rijstijl maakt sterk gebruik van de voordelen die een moderne motor te bieden heeft. De nieuwe rijstijl is een leuke en comfortabele rijstijl.

Meld je aan voor rijlessen in Franeker en omstreken

Ben je woonachtig in Franeker en omstreken en wil je op een veilig en verantwoordelijke manier je rijbewijs halen. Meld je dan nu aan.

Een moment geduld aub.