• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Harlingen

Rijschool Harlingen

Al jarenlang is Rijschool Hendrik Jorritsma de meest vertrouwde rijschool in Harlingen en omstreken voor het op een veilig en verantwoordelijke manier je rijbewijs halen. Wij staan garant, dat je op een professionele en doelbewuste manier je rijbewijs haalt. Alles wat vereist is voor een goede toekomst op de weg.

Waarom kiezen voor Rijschool Hendrik Jorritsma in Harlingen?

Ieder persoon is anders. De een heeft een makkelijke link met autorijden, terwijl de ander wat langer doet om het voertuig te beheersen. Wij stellen in overleg met jou een pakket samen dat bij jou past. Dit in combinatie met een vaste ervaren rij-instructeur is het halen je rijbewijs gegarandeerd. Je kunt meerdere keren per week lessen en je hebt les in een moderne auto, die goed wordt onderhouden.

Meer redenen om voor Rijschool Jorritsma in Harlingen te kiezen.

– Hoog slagingspercentage
– Altijd een rijopleiding op maat
– Deskundige rij-instructeurs
– Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
– Rijles ma t/m vrijdag 08.00 -21.00, zaterdag 08.00-14.00 uur.
– Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.

Rijschool Jorritsma Harlingen

Vanaf 16,5 jaar rijden in Harlingen

Op 1 november van het jaar 2011 is 2toDrive gestart. Hierdoor is het mogelijk dat als je 16,5 jaar wordt, je rijlessen kan volgen. Als je zeventien bent mag je praktijkexamen doen, maar je mag je theorie-examen al doen als je zestien bent. Als je jouw rijbewijs gehaald hebt, moet je tot dat je 18 jaar bent geworden alléén rijden onder begeleiding van een zelf opgegeven begeleider, je mag hiervoor maximaal vijf begeleiders opgeven.

Rijopleiding voor starters in Harlingen

Bij rijschool Hendrik Jorritsma leer je stap voor stap uitstekend autorijden. Jij als beginner krijgt rustig de tijd om veilig aan het verkeer te wennen. Je kan beginnen met een proefles, om vervolgens het pakket samen te stellen. Het zo gehete ‘starters’ pakket is bedoeld voor leerlingen die niet of nauwelijks rijervaring hebben. Tijdens de rijles leert de instructeur je verkeersinzicht te krijgen en bouwt dit steeds verder uit. Naast voertuigbeheersing zal je ook verkeerssituaties en gedrag van je medeweggebruikers bespreken.

Meld je aan voor rijlessen in Harlingen en omstreken

Ben je woonachtig in Franeker en omstreken en wil je op een veilig en verantwoordelijke manier je rijbewijs halen. Meld je dan nu aan.

Een moment geduld aub.