• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Sneek

Rijschool Sneek

Al jarenlang is Rijschool Hendrik Jorritsma het meest vertrouwde adres in Sneek en omstreken voor het volgen van een geslaagde rijopleidingen. Wij bieden alles wat vereist is voor een geruste toekomst op de weg. Wij staan garant, dat je op een verantwoordelijke en veilige manier je rijbewijs haalt.

Waarom kiezen voor Rijschool Hendrik Jorritsma in Sneek?

Omdat iedere leerling anders is, stellen wij samen met jou een pakket samen dat bij je past. Hierbij bieden wij een ervaren rij-instructeur, die jouw vaste instructeur is gedurende jouw lesperiode. Succes is gegarandeerd. Je hebt les in een eigentijdse auto, die uitstekend wordt onderhouden en de mogelijkheid is er om meerdere keren te lessen in de week.

Meer redenen om voor Rijschool Jorritsma in Sneek te kiezen.

– Hoog slagingspercentage
– Altijd een rijopleiding op maat
– Deskundige rij-instructeurs
– Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
– Rijles ma t/m vrijdag 08.00 -21.00, zaterdag 08.00-14.00 uur.
– Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.

Rijschool Jorritsma Sneek

Het nieuwe rijden in Sneek

In de afgelopen jaren is er veel veranderd onder de motorkap van auto’s. Denk aan motormanagement systemen, brandstoffen verbeterd smeermiddel, meer vermogen bij een lagere toerentallen, brandstoffen en brandstofinjecties. Door deze veranderingen is er een andere rijstijl nodig. Deze rijstijl van vroeger is bedoeld voor auto’s met een andere autotechniek en niet voor de auto’s die we vandaag de dag hebben. De nieuwe rijstijl maakt gebruik van de voordelen die de moderne motor te bieden heeft. De nieuwe rijstijl is een leuke en comfortabele rijstijl.

Rijopleiding voor starters in Sneek

Bij rijschool Hendrik Jorritsma leer je stap voor stap uitstekend autorijden. Als beginner krijgt rustig de tijd om veilig aan het verkeer te wennen. Je begint met een proefles en vervolgens kun je met jouw instructeur het pakket samenstellen. Het starters pakket is bedoeld voor leerlingen die weinig of nauwelijks rijervaring hebben. Tijdens de rijles leert de instructeur je verkeersinzicht te krijgen en vervolgens wordt dit steeds verder uitgebouwd. Naast voertuigbeheersing zal je ook gedrag van je medeweggebruikers en verkeerssituaties bespreken.

Meld je aan voor rijlessen in Sneek en omstreken

Ben je woonachtig in Franeker en omstreken en wil je op een veilig en verantwoordelijke manier je rijbewijs halen. Meld je dan nu aan.

Een moment geduld aub.