Reviews

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs.
Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.
Rijschool Hendrik Jorritsma
5.0
aangedreven door Facebook
Mayke Koster
Mayke Koster
2020-11-27T19:11:23+0000
In 1x geslaagd! Super goeie begeleiding gehad en elke les was erg leuk en leerzaam! Je weet waar je aan toe bent bij... Hendrik Jorritsma en zeker een aanrader voor iedereen die een goeie rijschool zoekt!lees meer
Justa Atema
Justa Atema
2020-10-30T08:15:34+0000
Geweldige lessen gehad bij Hendrik Jorritsma! Hij is geduldig, betrouwbaar en werkt echt naar je examen toe.
Cor Adema
Cor Adema
2020-10-25T17:21:36+0000
rijschool hendrik jorritsma was voor mij een perfecte instructeur ,bracht rust in de auto en kwam erg duidelijk over... met de handelingen die je moet leren of afleren ,heb gekeken hoe hij met een beginner omging ,petje af ,dus bij deze beveel ik deze rijschool ten zeerste aan🤜🤛💪💪 en ja ben geslaagd in 1 xlees meer
Janine Breuker
Janine Breuker
2020-10-08T09:07:42+0000
Ik heb een erg leuke en leerzame tijd gehad bij Rijschool Jorritsma. Hendrik weet precies waar je aan toe bent en geeft... dit duidelijk aan. Zeker aan te raden! Bedankt😁lees meer
Joke Tjaarda
Joke Tjaarda
2020-09-04T07:14:40+0000
Wat heb ik leuke en gezellige lessen gehad Bij Hendrik, super erg bedankt Hendrik!!😁 Wil je veilig en gezellig... lessen dan zou ik bij Hendrik gaan lessen!!🎉👍🏼lees meer
Renée Wieggers
Renée Wieggers
2020-08-23T19:39:21+0000
Paar weken geleden geslaagd voor mijn rijbewijs door Hendrik. Zeer goede rijschool, altijd een goede maar leerzame... sfeer. Door Corona wat hobbels in de weg gehad maar Hendrik heeft altijd zijn best gedaan het zo goed mogelijk te laten verlopen. Nogmaals erg bedankt voor de top lessen en de goede support Hendrik!!!lees meer
Tsjalle Greidanus
Tsjalle Greidanus
2020-07-09T16:24:00+0000
top rijschool! super lessen, en in 1x geslaagd💪🏻
Thomas Veltman
Thomas Veltman
2020-06-09T08:56:16+0000
Top rijschool! Beste kerel die Hendrik! In 1x geslaagd💪🏼 bedankt Hendrik!🚗
Simon Houtsma
Simon Houtsma
2020-05-15T19:15:54+0000
Goeie rijschool, erg leuke en leerzame lessen gehad en ook in 1x geslaagd voor het rijbewijs bedankt Hendrik .
Daisy Koerts
Daisy Koerts
2020-05-15T08:20:49+0000
Twee maanden geleden mijn rijbewijs gehaald door de top lessen van Hendrik. Heel leerzaam, een goede sfeer en altijd de... juiste instructies. Zo zou ik alle lessen omschrijven. Nogmaals bedankt Hendrik, ik ben nu lekker veel kilometers aan het maken!lees meer
Esmee Kolenbrander
Esmee Kolenbrander
2020-02-09T15:37:58+0000
De lessen waren niet alleen heel leerzaam, maar ook gezellig. Bedankt voor alles!!🤩
Madelief Zeinstra
Madelief Zeinstra
2020-02-06T10:07:24+0000
Top rijschool. Geslaagd in eerste keer en ging er altijd met plezier heen. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de... leerzame lessen!👍🏼lees meer
Bram Smoor
Bram Smoor
2019-07-30T08:56:36+0000
Top rijschool!! Hendrik ook een erg gezellige en leerzame man. Streng wanneer het hoort en relaxed wanneer het... kan.💪🏻🚘lees meer
Justin De Jong
Justin De Jong
2019-04-10T20:05:44+0000
super leerzame lessen gehad , leuke sfeer in de auto maar wel sirieusgoede manier van aanpak over top!! een... aanrader!bedankt hendrik voor de leuke lessen!! 👍lees meer
Jet Teertstra
Jet Teertstra
2019-03-26T15:11:59+0000
Superchille sfeer in de auto, altijd een praatje, goed onderbouwde aanwijzingen en opbouwende kritiek!
Martijn Bruinsma
Martijn Bruinsma
2019-02-01T14:27:47+0000
Super tijd gehad bij Hendrik! Leerzame en leuke lessen gehad en raad hem zeker aan!
Doeke Faber
Doeke Faber
2019-01-22T09:49:09+0000
Ik beveel Hendrik Jorritsma aan omdat Hendrik een eerlijke man is en zich goed aan zijn afspraken houdt. In de auto is... het gezellig maar ook leerzaam. Hij heeft een heldere opbouw in zijn rijlessen.lees meer
Joris Peter Katoen
Joris Peter Katoen
2019-01-17T10:29:49+0000
heel gezellig en erg leuk en een hele goeie rijinstructeur die erg rustig is.
Jador de Vries
Jador de Vries
2018-11-28T11:09:04+0000
Ik heb een enorm leerzame en ook gezellige tijd gehad bij Hendrik in de auto. Hendrik is enorm rustig en daardoor was... ik snel op mijn gemak in de auto. Verder bereidt hij je goed voor op het examen en legt hij de dingen uitstekend uit. Door persoonlijke omstandigheden helaas niet in 1x geslaagd, maar vandaag trots in 2x geslaagd!lees meer
Rowin de Vries
Rowin de Vries
2018-11-23T13:30:36+0000
Leuke maar zeker ook leerzame tijd gehad , bij elke les veel opgestoken , in een stijgende lijn naar het examen... toegewerkt en daardoor ook in 1 keer geslaagd .lees meer
Romy Toxopeus
Romy Toxopeus
2018-11-20T13:49:06+0000
Hendrik heeft enorm veel geduld 😊
Deborah Meerhoff
Deborah Meerhoff
2018-11-19T09:21:54+0000
vandaag in 1 x geslaagd, rijschool Jorritsma is een echte aanrader! vijf sterren!
Johnny Appelman
Johnny Appelman
2018-11-12T15:39:39+0000
Een hele fijne rijschool! alle respect naar Hendrik, voor zijn doorzettingsvermogen. Vandaag mijn rijbewijs mogen... behalen.Tip: De aanhouder wint! zet door tot je het hebt! en dan kun je pronken" nogmaals bedankt!!lees meer
Maaike Oosterhuis
Maaike Oosterhuis
2018-08-21T11:04:22+0000
Zo, na 38 lessen, twee praktijkexamens en drie theorieexamens kan ik eindelijk mijn zegje gaan doen hier. (Hendriks... schuld 😂) (Nee, geintje, ik ben schuldig, maar geef graag de schuld aan anderen 😂)Hendrik is een hele leuke rijinstructeur, er valt met hem te lachen, no stress, relaxed rijden met een leuk praatje tussendoor. Alles wordt met geduld aangepakt. Alleen als je zijn auto in de kreukels rijdt, dan wordt hij wel boos, denk ik. Nog niet meegemaakt gelukkig 😂. *sarcastisch aan*Hendrik heeft net als iedereen ook minpunten. Hij zeurt soms te veel, remt alweer, terwijl je zelf de boel nog steeds in de hand hebt. Kortom, trek een jurk aan! 😂😂 Hij is koppig, kan ook vervelend zijn als je zelf koppig bent.*sarcastisch uit* Hou ervan om hem op stang te jagen. Heerlijk!😂 en dit is de laatste keer dat ik dat kan doen. Dus neem het er dan ook maar van! 😂Alles bijelkaar. Hij is een aanrader. Echt waar. Hij is niet duur, er valt altijd wat te regelen, leeft ontzettend mee met zijn leerlingen. Helpt waar nodig in de les, daar is hij ook voor. No stress. Je hoeft je niet te bewijzen, je bent daar om te leren. Ik kan alleen maar zeggen: Hendrik BEDANKT!! En veel plezier en geluk gewenst voor de toekomst! Hoop dat ik je nog een keer heb laten lachen 😂. Groetjes van je allerbeste leerling *ahum*,Maaikelees meer
Baukje Houtsma
Baukje Houtsma
2018-06-27T07:08:25+0000
Een leuke, maar vooral leerzame tijd gehad bij Hendrik in de auto! Goede voorbereiding op het exmamen en duidelijke... uitleg! Zeker een aanrader ! ��lees meer
Martijn Diertens
Martijn Diertens
2018-04-13T10:45:01+0000
Gezellige tijd gehad en in 1x geslaagd, wat wil je nog meer. Heeft mij heel goed voorbereid op het examen. Zeer... dankbaar hiervoor! �lees meer
Amerens Pronk
Amerens Pronk
2018-02-15T08:58:13+0000
Het was een leuke en vooral leerzame tijd in de auto bij Hendrik. In 1x geslaagd voor het rijbewijs na 1,5 jaar lessen.... Zeker een aanrader voor leeuwarden en omstreken!lees meer
Marc Huisman
Marc Huisman
2018-01-08T09:52:59+0000
Na twee keer gezakt te zijn bij andere rijscholen, bij Jorritsma uiteindelijk geslaagd. Top rijschool!
Martin Draaisma
Martin Draaisma
2017-12-08T22:10:25+0000
Stefan Buitenhuis
Stefan Buitenhuis
2017-12-08T13:19:38+0000
Dankzij Hendrik ben ik in staat geweest om mijn rijbewijs te halen. Het was niet altijd even makkelijk maar dankzij... zijn hulp ben zelf ik in staat geweest om het te halen.lees meer
Daniëlle Melein
Daniëlle Melein
2017-11-24T09:19:42+0000
Als je op zoekt bent naar een leuke rijschool, maar ook echt iets wil leren zit je hier op de goede plek! Ik heb altijd... leuke en gezellige rijlessen gehad, maar wel met strenge instructies waar dat nodig was. In 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader! �lees meer
Binte Fokkema
Binte Fokkema
2017-11-15T07:58:02+0000
Ik mag dan als trostse eigenaar zeggen van mijn rijbewijs dat ik die gehaald heb bij Hendrik in één keer! Wil je... nou ook relaxed in een auto zitten met een gezellige leraar, die je ook nog eens veel leerd. Dan zou ik zeker hier rijden!lees meer
Giny Dijkstra
Giny Dijkstra
2017-10-30T10:27:22+0000
Goede rijschool! Ik ben in 1x geslaagd!
Daniëlle Bouma
Daniëlle Bouma
2017-10-26T13:56:24+0000
Gezellige lessen, goede en duidelijke uitleg en hierdoor zelfs met de eerste keer geslaagd, te danken aan Hendrik!... Aanrader!lees meer
Natasja Tiedema - Groeneweg
Natasja Tiedema - Groeneweg
2017-10-05T10:04:27+0000
☆Hard work always pays off.Het heeft even mogen duren, maar dankzij het geduld en de rust die er was heb ik vandaag... (05-10-2017) eindelijk mijn rijbewijs gehaald.Hoe ik de ervaring omschrijf? Een ware rollercoaster. Met af en toe een traan maar vooral een hoop plezier en fijne begeleiding kan ook ik veilig en bewust de weg op.Bedankt voor het vertrouwen en het bouwen van mijn geloof in mijzelf. Zonder jou had ik misschien wel nooit mogen rijden.Succes met alles wat nog komen gaat♧lees meer
Jan Willem
Jan Willem
2017-05-02T11:12:14+0000
Merle Visser
Merle Visser
2017-03-07T16:11:13+0000
Gezellige, leerzaame lessen gehad en in een keer geslaagd! Een fijne rijschool om zelfverzekerder te worden bij het... rijden. Een fijne tijd gehad bij Hendrik!!!!lees meer
Koen Manson
Koen Manson
2017-03-02T12:04:36+0000
Na meerdere lessen bij een andere rijschool te hebben gehad, een switch gemaakt naar de rijschool van Hendrik.Dit is... achteraf een uitstekende keuze geweest!! Veel geleerd en dat allemaal in een prettige sfeer. Hendrik is naast een goede rij-instructeur een prima vent die altijd in is voor een dolletje. Dit alles maakt het autorijden onder Hendrik erg prettig en plezierig. Een aanrader voor iedereen!!lees meer
Wilma Ypma
Wilma Ypma
2017-01-17T08:51:20+0000
Iris Slooter
Iris Slooter
2017-01-10T12:16:21+0000
Ik heb een leerzame en top tijd gehad bij Hendrik in de auto! Aanradertje!
Petra Smink
Petra Smink
2017-01-09T13:15:11+0000
Wietske Runia
Wietske Runia
2017-01-05T21:06:42+0000
Alle van der Ploeg
Alle van der Ploeg
2016-12-16T09:46:29+0000
Hendrik is een topinstructeur altijd kalm en oplettend, streng wanneer nodig. Een echte aanrader om hier te gaan... lessen.Hendrik bedankt voor de gezellige uurtjes�lees meer
Mariëlle Kobus
Mariëlle Kobus
2016-12-08T16:41:34+0000
Gezellige, leerzaame lessen gehad en in een keer geslaagd! Een fijne rijschool om zelfverzekerder te worden bij het... rijden en te leren van je fouten. Zeker een aanrader!Bedankt, Hendrik.lees meer
Linda Nagelhout
Linda Nagelhout
2016-10-11T15:04:21+0000
Vandaag geslaagd bij hendrik, super gezellige lessen gehad! Bedankt voor de leerzame tijd���
Samira Al Hillawie
Samira Al Hillawie
2016-10-05T17:12:28+0000
Na eerst lessen te hebben gehad bij een andere rijschool, ben ik bij Hendrik terechtgekomen. Hier heb ik leuke en... vooral leerzame lessen gehad. Ik heb mijn rijopleiding met succes mogen afronden dankzij de goede begeleiding van Hendrik. Echt een aanrader als je les wilt van een leuke en vlotte rij- instructeur die altijd in is voor een grapje! Hendrik bedankt!lees meer
Manouk Mattheus
Manouk Mattheus
2016-08-30T16:24:21+0000
Leuke, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Hendrik! Ook kan hij dingen goed uitleggen en dat is zeker belangrijk.... Kortom een aanrader! Bedankt Hendrik!lees meer
Céline de Jong
Céline de Jong
2016-07-08T16:48:44+0000
Leerzame en gezellige lessen. Dankzij Hendrik kan ik nu solo de weg op! Deze rijschool is zeker een aanrader
Angela Wieggers
Angela Wieggers
2016-07-04T07:35:13+0000
Gezellig en leerzame lessen gehad! Danzijk de hulp van hendrik mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader om hier te... gaan lessen!lees meer
Wilma Iedema
Wilma Iedema
2016-05-20T09:13:10+0000
Ik heb een hele leuk tijd gehad. Goede een leerzame lessen. Hendrik is rustige instructeur maar hij houd ook zeker van... een praatje. Bedankt Hendrik!lees meer
Kelly Faber
Kelly Faber
2016-04-22T07:52:21+0000
Nadat ik ben overgestapt van rijschool bij hendrik terecht gekomen op aanraden van een vriend.20 lessen gehad nog tot... mn examen.En door deze topper geslaagd.Super trots en blij.Echt aan te raden deze rijschool.!lees meer
Lotte Tolsma
Lotte Tolsma
2016-04-11T17:17:25+0000
Kars Eekema
Kars Eekema
2016-03-14T15:03:44+0000
Goede en rustige instructeur die altijd in is voor een praatje. Bedankt voor de lessen!
Piter Van der Weij
Piter Van der Weij
2016-03-08T07:58:41+0000
Super gezellige tijd gehad! Zeker een aanrader! Dankjewel voor alles Hendrik!
Roana Knuijver
Roana Knuijver
2016-01-21T09:38:38+0000
Fijne rijschool. Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!!
Jitse van Erp
Jitse van Erp
2016-01-20T07:57:02+0000
In één keer geslaagd! Super leuke lessen gehad. Dankewel Hendrik!
Rianne Kingma
Rianne Kingma
2016-01-14T16:40:56+0000
Hendrik is een uitstekende instructeur, heb alles de 1ste gehaald.!!!!
Noa van Gils
Noa van Gils
2015-12-10T14:24:47+0000
Prima instructeur, altijd ruimte voor een praatje in de auto. Bedankt voor de leerzame en vooral gezellige lessen!
Bauke Buwalda
Bauke Buwalda
2015-11-25T11:31:59+0000
Een hele fijne rijschool! In 1x geslaagd voor zowel tussentijdse toets als het examen. Hendrik geeft veel vertrouwen,... rust en levert positieve kritiek waar je veel van leert gedurende je rijlessen. Prima lesstof en altijd in voor een gezellig praatje. Hendrik, Bedankt!lees meer
Tjitse de Vries
Tjitse de Vries
2015-08-24T12:23:21+0000
Top rijschool. Aanrader voor iedereen! In 1 x geslaagd!
Evert Pieter Tolsma
Evert Pieter Tolsma
2015-07-17T07:05:04+0000
Ik heb met veel plezier les gereden bij Hendrik Jorritsma. Hij heeft me goed voorbereid op het examen en daardoor ben... ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!lees meer
Pieter Smink
Pieter Smink
2015-06-24T09:25:20+0000
Deze amateur kaatser en goeie rij-instructeur, heeft een leuke manier van les geven. Je voelt je snel op je gemak in de... auto en doet erg zijn best om je te laten slagen.Maar je komt er vanzelf achter zodra je bij hendrik aan het lessen bent.Echt een aanrader!!lees meer
Monique van der Wal
Monique van der Wal
2015-05-08T11:30:02+0000
Hendrik is een gezellige en aardige rij-instructeur, hij geeft goede instructie en feedback. Ook stelt hij je goed... gerust voor het examen. Mij kennende, was dat ook wel nodig;). Rijden bij Hendrik is zeker een aanrader!!lees meer
Wierd Baarda
Wierd Baarda
2015-04-30T09:11:11+0000
Hendrik heeft mij goed voorbereid op het examen en daarom ben ik ook in 1 keer geslaagd. Verder waren de lessen altijd... duidelijk en zorgde Hendrik ervoor dat ik op mijn gemak kon rijden. Bedankt!lees meer
Brian Zinnel
Brian Zinnel
2015-04-30T07:19:32+0000
Super lessen gehad, goede duidelijk uitleg en ontspanne sfeer in de auto. Kortom aanrader.
De Enige Echte Harrem
De Enige Echte Harrem
2015-04-01T08:36:48+0000
Hendrik Jorritsma
Hendrik Jorritsma
2014-10-03T14:48:02+0000
Youri Matthijs
Youri Matthijs
2014-07-29T08:21:50+0000
Goede lessen !Eerlijke prijs kwaliteit verhouding.En geslaagd in 1x !Thanx Hendrik voor de mooie tijd
Michelle van Komen
Michelle van Komen
2014-07-25T10:55:08+0000
Eelco Flootman
Eelco Flootman
2014-06-21T12:24:52+0000
Volgende beoordelingen

Neem een GRATIS Proefles autorijden

We meten jouw rijvaardigheid en je ontvangt daarover een passend advies.
Actie
0
Succesvolle kandidaten

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Contact

Rijschool Jorritsma Leeuwarden

Telefoon 06 485 616 28
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 19:00 uur)
zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur

Whatsapp 06 485 616 28
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 19:00 uur)
zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur

Adres

Grote Buren 28
9005 PS Warga

Over Rijschool Jorritsma

Rijschool Jorritsma is opgericht in 2009 en gevestigd in Leeuwarden.

Als rijinstructeur geef ik voornamelijk rijles voor het rijbewijs B in de omgeving Leeuwarden, en alle dorpen in een straal van 15 tot 20 km daar om heen.

Scroll naar top
× Stel een vraag