Reviews

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs.
Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.
Leerlingen

positive review  Hele leuke en leerzame lessen gehad. Zeker aan te raden!!

Janneke Bakker Avatar Janneke Bakker
november 26, 2021

positive review  fijne goeie leerzame lessen gehad. hendrik bedankt, zeker aan te raden.

Daniel Aansorgh Avatar Daniel Aansorgh
november 24, 2021

positive review  Leuke lessen, eerste keer geslaagd erg tevreden ☺

Kimberly Vijver Avatar Kimberly Vijver
november 12, 2021

positive review  Nadat ik niet tevreden was bij mijn oude rijschool heb ik mij bij hendrik aangemeld om daar mijn rijbewijs te halen nadat ik gezakt was. Uiteindelijk na 7/6 lessen mijn rijbewijs toch weten te behalen omdat hendrik de onzekerheid er uit haalde en je goede positieve motivatie geeft!

Quincy Pruijt Avatar Quincy Pruijt
oktober 20, 2021

positive review  In 1x keer geslaagd, top rijschool, zeker aan te bevelen

Twan Van der Werf Avatar Twan Van der Werf
augustus 17, 2021

positive review  Superleuke tijd gehad! In 1 keer geslaagd . Hele goeie rij instructeur, altijd met precies naar de rijlessen. Groetjes Sven van Lunzen

Sven van Lunzen Avatar Sven van Lunzen
augustus 10, 2021

positive review  Leuk leerzame lessen gehad! En in 1 keer geslaagd 🎉🎉 bedankt voor de lessen :))

Silke Jonker Avatar Silke Jonker
augustus 10, 2021

positive review  super rijschool! hendrik is zeer vak kundig en heeft veel geduld! in 1 x geslaagd en leuke tijd gehad! zeker een aanrader👌

Pascal Poelstra Avatar Pascal Poelstra
juli 29, 2021

positive review  Enorm gezellige en leuke rijlessen gehad! Een hele goede instructeur, waardoor ik in 1x geslaagd ben. Als ik nog een keer moest zou ik deze rijschool weer kiezen, zeker een aanrader! Groeten Sven

Janet Drost Avatar Janet Drost
juni 19, 2021

positive review  Ik heb een hele leuke tijd gehad bij rijschool Hendrik Jorritsma! Leerzame lessen gehad waardoor ik het bij de eerste keer heb gehaald. Super blij en tevreden!

Johan Hotsma Avatar Johan Hotsma
juni 17, 2021

positive review  Een fijne tijd gehad bij Rijschool Hendrik Jorritsma! Hendrik heeft met zijn kalme en vriendelijke uitstraling mij alle ins en outs van het autorijden geleerd. Bedankt! Misschien kom ik je binnenkort wel rijdend tegen in Leeuwarden 🤪.

Isabelle Ten Wolde Avatar Isabelle Ten Wolde
juni 14, 2021

positive review  Super rijschool, ik heb enorm leuke en gezellige lessen gehad, maar waar het moest ook serieus. Bedankt hendrik!.

Yannick de Bruin Avatar Yannick de Bruin
mei 31, 2021

positive review  echt een top rijschool, hendrik geeft goede rijlessen legt alles goed uit. rijschool hendrik jorritsma is echt een aanrader door hem heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald

Martijn Baarda Avatar Martijn Baarda
mei 27, 2021

positive review  Ik heb echt gezellig en leerzame rijlessen gehad bij Hendrik. Ik heb altijd eerlijke mening en tips gekregen, erg tevreden mee!

Praewa Tinsri Wagevoort Avatar Praewa Tinsri Wagevoort
mei 14, 2021

positive review  Aniek heeft leuke, leerzame rijlessen hier gehad. Hierdoor is ze bij de eerste keer geslaagd! Fantastisch Aniek en bedankt Hendrik!🥳

Edwin Faas Avatar Edwin Faas
mei 7, 2021

positive review  Je leert bij Hendrik een hele fijne manier van rijden! Het is leerzaam en hij legt alles duidelijk uit. Ik heb een top tijd bij Hendrik gehad! Hendrik, bedankt voor alle leerzame lessen en de leuke tijd! In 1x geslaagd! Voor iedereen die nog een rijschool zoekt, ik raad je Hendrik Jorritsma aan!

Manon Manon Avatar Manon Manon
april 30, 2021

positive review  Goede en leerzame lessen gehad van Henderik! Top rijlessen 👍🏼💪🏼

Chimène Douma Avatar Chimène Douma
april 22, 2021

positive review  Hele fijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad! Een super rijschool! 🤩

Jens Heidema Avatar Jens Heidema
december 10, 2020

positive review  In 1x geslaagd! Super goeie begeleiding gehad en elke les was erg leuk en leerzaam! Je weet waar je aan toe bent bij Hendrik Jorritsma en zeker een aanrader voor iedereen die een goeie rijschool zoekt!

Mayke Koster Avatar Mayke Koster
november 27, 2020

positive review  Geweldige lessen gehad bij Hendrik Jorritsma! Hij is geduldig, betrouwbaar en werkt echt naar je examen toe.

Justa Atema Avatar Justa Atema
oktober 30, 2020

positive review  rijschool hendrik jorritsma was voor mij een perfecte instructeur ,bracht rust in de auto en kwam erg duidelijk over met de handelingen die je moet leren of afleren ,heb gekeken hoe hij met een beginner omging ,petje af ,dus bij deze beveel ik deze rijschool ten zeerste aan🤜🤛💪💪 en ja ben geslaagd in 1 x

Cor Adema Avatar Cor Adema
oktober 25, 2020

positive review  Ik heb een erg leuke en leerzame tijd gehad bij Rijschool Jorritsma. Hendrik weet precies waar je aan toe bent en geeft dit duidelijk aan. Zeker aan te raden! Bedankt😁

Janine Breuker Avatar Janine Breuker
oktober 8, 2020

positive review  Wat heb ik leuke en gezellige lessen gehad Bij Hendrik, super erg bedankt Hendrik!!😁 Wil je veilig en gezellig lessen dan zou ik bij Hendrik gaan lessen!!🎉👍🏼

Joke Tjaarda Avatar Joke Tjaarda
september 4, 2020

positive review  Paar weken geleden geslaagd voor mijn rijbewijs door Hendrik. Zeer goede rijschool, altijd een goede maar leerzame sfeer. Door Corona wat hobbels in de weg gehad maar Hendrik heeft altijd zijn best gedaan het zo goed mogelijk te laten verlopen. Nogmaals erg bedankt voor de top lessen en de goede support Hendrik!!!

Renée Wieggers Avatar Renée Wieggers
augustus 23, 2020

positive review  top rijschool! super lessen, en in 1x geslaagd💪🏻

Tsjalle Greidanus Avatar Tsjalle Greidanus
juli 9, 2020

positive review  Top rijschool! Beste kerel die Hendrik! In 1x geslaagd💪🏼 bedankt Hendrik!🚗

Thomas Veltman Avatar Thomas Veltman
juni 9, 2020

positive review  Goeie rijschool, erg leuke en leerzame lessen gehad en ook in 1x geslaagd voor het rijbewijs bedankt Hendrik .

Simon Houtsma Avatar Simon Houtsma
mei 15, 2020

positive review  Twee maanden geleden mijn rijbewijs gehaald door de top lessen van Hendrik. Heel leerzaam, een goede sfeer en altijd de juiste instructies. Zo zou ik alle lessen omschrijven. Nogmaals bedankt Hendrik, ik ben nu lekker veel kilometers aan het maken!

Daisy Koerts Avatar Daisy Koerts
mei 15, 2020

positive review  De lessen waren niet alleen heel leerzaam, maar ook gezellig. Bedankt voor alles!!🤩

Esmee Kolenbrander Avatar Esmee Kolenbrander
februari 9, 2020

positive review  Top rijschool. Geslaagd in eerste keer en ging er altijd met plezier heen. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leerzame lessen!👍🏼

Madelief Zeinstra Avatar Madelief Zeinstra
februari 6, 2020

positive review  Top rijschool!! Hendrik ook een erg gezellige en leerzame man. Streng wanneer het hoort en relaxed wanneer het kan.💪🏻🚘

Bram Smoor Avatar Bram Smoor
juli 30, 2019

positive review  super leerzame lessen gehad , leuke sfeer in de auto maar wel sirieus goede manier van aanpak over top!! een aanrader! bedankt hendrik voor de leuke lessen!! 👍

Justin De Jong Avatar Justin De Jong
april 10, 2019

positive review  Superchille sfeer in de auto, altijd een praatje, goed onderbouwde aanwijzingen en opbouwende kritiek!

Jet Teertstra Avatar Jet Teertstra
maart 26, 2019

positive review  Super tijd gehad bij Hendrik! Leerzame en leuke lessen gehad en raad hem zeker aan!

Martijn Bruinsma Avatar Martijn Bruinsma
februari 1, 2019

positive review  Ik beveel Hendrik Jorritsma aan omdat Hendrik een eerlijke man is en zich goed aan zijn afspraken houdt. In de auto is het gezellig maar ook leerzaam. Hij heeft een heldere opbouw in zijn rijlessen.

Doeke Faber Avatar Doeke Faber
januari 22, 2019

positive review  heel gezellig en erg leuk en een hele goeie rijinstructeur die erg rustig is.

Joris Peter Katoen Avatar Joris Peter Katoen
januari 17, 2019

positive review  Ik heb een enorm leerzame en ook gezellige tijd gehad bij Hendrik in de auto. Hendrik is enorm rustig en daardoor was ik snel op mijn gemak in de auto. Verder bereidt hij je goed voor op het examen en legt hij de dingen uitstekend uit. Door persoonlijke omstandigheden helaas niet in 1x geslaagd, maar vandaag trots in 2x geslaagd!

Jador de Vries Avatar Jador de Vries
november 28, 2018

positive review  Hendrik heeft enorm veel geduld 😊

Romy Toxopeus Avatar Romy Toxopeus
november 20, 2018

positive review  vandaag in 1 x geslaagd, rijschool Jorritsma is een echte aanrader! vijf sterren!

Deborah Meerhoff Avatar Deborah Meerhoff
november 19, 2018

positive review  Een hele fijne rijschool! alle respect naar Hendrik, voor zijn doorzettingsvermogen. Vandaag mijn rijbewijs mogen behalen. Tip: De aanhouder wint! zet door tot je het hebt! en dan kun je pronken" nogmaals bedankt!!

Johnny Appelman Avatar Johnny Appelman
november 12, 2018

positive review  Een leuke, maar vooral leerzame tijd gehad bij Hendrik in de auto! Goede voorbereiding op het exmamen en duidelijke uitleg! Zeker een aanrader ! ��

Baukje Houtsma Avatar Baukje Houtsma
juni 27, 2018

5 star review  Gezellige tijd gehad en in 1x geslaagd, wat wil je nog meer. Heeft mij heel goed voorbereid op het examen. Zeer dankbaar hiervoor! �

Martijn Diertens Avatar Martijn Diertens
april 13, 2018

positive review  Het was een leuke en vooral leerzame tijd in de auto bij Hendrik. In 1x geslaagd voor het rijbewijs na 1,5 jaar lessen. Zeker een aanrader voor leeuwarden en omstreken!

Amerens Pronk Avatar Amerens Pronk
februari 15, 2018

positive review  Na twee keer gezakt te zijn bij andere rijscholen, bij Jorritsma uiteindelijk geslaagd. Top rijschool!

Marc Huisman Avatar Marc Huisman
januari 8, 2018

5 star review  Dankzij Hendrik ben ik in staat geweest om mijn rijbewijs te halen. Het was niet altijd even makkelijk maar dankzij zijn hulp ben zelf ik in staat geweest om het te halen.

Stefan Buitenhuis Avatar Stefan Buitenhuis
december 8, 2017

positive review  Als je op zoekt bent naar een leuke rijschool, maar ook echt iets wil leren zit je hier op de goede plek! Ik heb altijd leuke en gezellige rijlessen gehad, maar wel met strenge instructies waar dat nodig was. In 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader! �

Daniëlle Melein Avatar Daniëlle Melein
november 24, 2017

positive review  Ik mag dan als trostse eigenaar zeggen van mijn rijbewijs dat ik die gehaald heb bij Hendrik in één keer! Wil je nou ook relaxed in een auto zitten met een gezellige leraar, die je ook nog eens veel leerd. Dan zou ik zeker hier rijden!

Binte Fokkema Avatar Binte Fokkema
november 15, 2017

positive review  Goede rijschool! Ik ben in 1x geslaagd!

Giny Dijkstra Avatar Giny Dijkstra
oktober 30, 2017

positive review  Gezellige lessen, goede en duidelijke uitleg en hierdoor zelfs met de eerste keer geslaagd, te danken aan Hendrik! Aanrader!

Daniëlle Bouma Avatar Daniëlle Bouma
oktober 26, 2017

5 star review  ☆Hard work always pays off. Het heeft even mogen duren, maar dankzij het geduld en de rust die er was heb ik vandaag (05-10-2017) eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Hoe ik de ervaring omschrijf? Een ware rollercoaster. Met af en toe een traan maar vooral een hoop plezier en fijne begeleiding kan ook ik veilig en bewust de weg op. Bedankt voor het vertrouwen en het bouwen van mijn geloof in mijzelf. Zonder jou had ik misschien wel nooit mogen rijden. Succes met alles wat nog komen gaat♧

Natasja Tiedema - Groeneweg Avatar Natasja Tiedema - Groeneweg
oktober 5, 2017

Neem een GRATIS Proefles autorijden

We meten jouw rijvaardigheid en je ontvangt daarover een passend advies.
Actie

Lesauto's jonger dan 3 jaar.

Omdat jouw veiligheid het allerbelangrijkst is, rijden wij in nieuwe lesauto's jonger dan 3 jaar!!
560
Succesvolle kandidaten

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Contact

Rijschool Jorritsma Leeuwarden

Telefoon 06 485 616 28
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 19:00 uur)
zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur

Whatsapp 06 485 616 28
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 19:00 uur)
zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur

Adres

Grote Buren 28
9005 PS Warga

Over Rijschool Jorritsma

Rijschool Jorritsma is opgericht in 2009 en gevestigd in Leeuwarden.

Als rijinstructeur geef ik voornamelijk rijles voor het rijbewijs B in de omgeving Leeuwarden, en alle dorpen in een straal van 15 tot 20 km daar om heen.

Scroll naar top
×

Powered by WhatsApp Chat

× Stel een vraag